ΣΥΝΤΑΓΕΣ
 

Your own original ideas for meze? Would you like to see them here? here

 

Do you have a recipe of your own using ouzo; Send it to us here

 

 

Χταπόδι ψητό στην γάστρα

Υλικά
1 χταπόδι 2 κιλών περίπου
1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
Χυμό δυο λεμονιών
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
Ρίγανη , πιπέρι
2 φλιτζάνια νερό

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το χταπόδι , το πλένουμε και χωρίς να το στραγγίσουμε το βάζουμε στην γάστρα . Ριχνουμε όλα τα υλικά και το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μιάμιση ώρα περίπου μέχρι να μείνει με το λάδι του.
 



Κολοκυθοανθοί στο τηγάνι.

Υλικά
Για τον χυλό:
1 φλιτζάνι αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 αυγό
1 φλιτζάνι γάλα
3 κουταλιές της σούπας λάδι

30 κολοκυθοανθοί
¼ κεφαλοτύρι αλμυρό
1 κονσέρβα φιλέτο ατζούγιας

Εκτέλεση
Πλένουμε τους κολοκυθοανθούς και βάζουμε μέσα σε κάθε έναν ξεχωριστά ένα κύβο τυριού και ένα κομματάκι φιλέτο ατζούγιας . Βουτάμε έναν έναν κολοκυθοανθό στον χυλό και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
 

 

 

Καρώνης Ποτοποιία, Περιοχή Παλαμηδίου, Ναύπλιο 21100

e-mail: info@karonis.gr

Τηλ.: (0030) 2752 0 24968

 

Τα Προϊόντα Μας

Αγορές

Παραγγελία μέσω φαξ

Προστασία Προσωπικών Δεδωμένων

Αποστολή Προϊόντων

Γενικοί Όροι

Επικοινωνία

This website, deisgned, hosted and maintained by e-magine-The contents, photographs and design are © copyright 2007-2009